Andam nasil etkili olsunlar.54 vekille? Millet bunlari adam yerine koyup oy vermediki etkili olsunlar,yatip kalkip meclise girdiklerine dua etsinler. Önceki secimde millet bunlara teröre karsi tepki icin oy verdi. Ne yaptilar ? Mecliste terörün temsilcileri ile can ciger kuzu sarmasi oldular.Yine cin gezisinde pkk´nin vekilleri ile vals yaptilar,yani milleti enayi yerine koydular. Secimden önce dedimki bu millet MHP´ye oy vermez. AKP MHP ayni zihniyetin ruh ikizi,gidip derede bogulacagina okyanusta bogulmayi tercih eder. Aynende öyle oldu. Secimden irkci kürtler basarili cikti. Niye cünkü kirolarina ihanet etmediler catir catir irkciliklarini yaptilar. MHP gidip kürtün götünü yaliyarak Türk´ten oy alamaz Ben bunlari daha öncedende söyledim. Bosbogazligimiz yanimiza kar kaldi.
Bir daha MHP nin aynı hatayı yapacağını sanmıyorum.Ülkeyi bölmemek adına Sayın Bahçeli birleştirici bir üslup takınma zorunda kaldı.Umarım artık MHP kürtlerden ne yapsa ne etse oy alamayacağını anlamıştır.Bende bir MHP li olarak şu an ki tablodan oldukça rahatsızım.Seçimi bölücüler kazandı.12 Haziran akşamı Hakkari Yüksekova'da Terör örgütü yandaşları Polis panzerlerinin iki tarafını çevirmiş zafer işaretleriyle kutlama yapıyor.Eğer yeni yapılacak Anayasada sonucuda bu ezikler böyle sevinirse demek olmuştur ki artık bu ülkede TÜRK varlığını silme projesi başarılmıştır.Mevlam o günleri bizlere göstermesin.
Köprülerin (Linklerin) Görülmesine İzin Verilmiyor.
Köprüleri (Linkleri) Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://haber.video.mynet.com/detay/Yuksekovadan_sasirtan_goruntu/1204760/