Hangi boydanım?
Türkçü Turancı Otağ, Kurt ini
 
*
Esenlikler, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 28 Eylül 2020, 01:42:39


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Otağ Kuruluş Tarihi: 10 Ekim 2008


Random Image
Sayfa: [1] 2 3 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangi boydanım?  (Okunma Sayısı 17089 defa)
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OsmanLıyız
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 5



« : 23 Ocak 2012, 21:32:47 »

Selamun Aleyküm. Arkadaşlar Kısaca Geçicem Lütfen Benim Sorumu Cevaplayın .

Şimdi Ben Rize , Kalkandereliyim . Dil (Lazca , Komohtice) Bilmiyorum . Lazmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum . Kütüğümüzde Rizede Gidip Araştıramıyorum . Hangi Boydan Geldiğimizi Bilmiyorum . Onun İçin Size Danışıyorum . Dediğim Gibi Rize Kalkandere'liyim Dil (Lazca , Komohtice) Bilmiyorum . Şimdi Ben Laz'mıyım Yok Şanlı Bir TÜRK'mü ?
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
İLTER_ÖZTÜRK
Atsızcı
*
Cinsiyet: Bay
ileti Sayısı: 84

İlk Andımız, Son Andımız TURAN.


« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2012, 22:33:23 »

Eğer Türk olmadığını öğrenirsen de üzülme,
Türk'e hizmet et,
Yüce Türk Irkının hizmetkarı olmak da bi şereftir unutma...


TTK.



 Türkiye GökTürk
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Bir Gün Ressamlar TÜRK'ün Simasını KaybederLerse, Yıldırımı Alsınlar Yapıversinler.

Başbuğ Atatürk
Boran
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2012, 23:41:25 »

Selamun Aleyküm. Arkadaşlar Kısaca Geçicem Lütfen Benim Sorumu Cevaplayın .

Şimdi Ben Rize , Kalkandereliyim . Dil (Lazca , Komohtice) Bilmiyorum . Lazmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum . Kütüğümüzde Rizede Gidip Araştıramıyorum . Hangi Boydan Geldiğimizi Bilmiyorum . Onun İçin Size Danışıyorum . Dediğim Gibi Rize Kalkandere'liyim Dil (Lazca , Komohtice) Bilmiyorum . Şimdi Ben Laz'mıyım Yok Şanlı Bir TÜRK'mü ?
  Osmanlıyız adıyla yanlış yerdesin. Arapça selam yerine Türkçe esenleşelim ve son cümlende şanlı Türk dediğin için Türk olma ihtimalin yüksek. KIsacası soysuz Laz yerine Şanlı Türksündür.
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
oguz sad
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2012, 01:03:26 »

Selamun Aleyküm. Arkadaşlar Kısaca Geçicem Lütfen Benim Sorumu Cevaplayın .

Şimdi Ben Rize , Kalkandereliyim . Dil (Lazca , Komohtice) Bilmiyorum . Lazmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum . Kütüğümüzde Rizede Gidip Araştıramıyorum . Hangi Boydan Geldiğimizi Bilmiyorum . Onun İçin Size Danışıyorum . Dediğim Gibi Rize Kalkandere'liyim Dil (Lazca , Komohtice) Bilmiyorum . Şimdi Ben Laz'mıyım Yok Şanlı Bir TÜRK'mü ?

Lazca bilmiyorsan ve ailen Türk olduğunuzu söylüyorsa kökenin Türk'tür.

Burada kalıcı olmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan da, yapılan uyarıları sakın kulak ardı etme...
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Acilinbozkurtlari
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 4


« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2016, 17:00:31 »

Esenlikler kardeşlerim abilerim ve ablalarim.Hangi Türk boyundan olduğumu öğrenmek istiyorum internette ne kadar link varsa hepsini denedim. Memleket /ilçe mahalleye göre dağılımı yapılmış sanirim .Bana bu saçma geldi bir mahallede birden fazla Türk boyu olabiliyor hangisinden geldiğimi nasıl ogrenicem ayrıca bizim memleketi es geçmişler bulamadım Malatya Arapgirliyim yardımcı olur musunuz ?Şimdiden teşekkürler
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
ALBASTI
OTAĞ BEKÇİSİ
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 9.545


Orta Asyadan Anadoluya , Metehandan Mustafa Kemale


« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2016, 17:55:04 »

Yazdıkların doğrultusunda ne bilelim oğlum biz senin ne olduğunu, Türkmüsün o bile muallak.
Sayadın ne, ataların nereden, neden gelmiş Malatya ya, fenotipin nasıl, aka mı benziyorsun, boka mı, anlat biraz..
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Hiçbir, bölücü, yobaz, kansız ve abd emperyalizminin uşağı, TÜRK'ü yıldıramaz!
BUNA İNANIYOR, BUNUN İÇİN SAVAŞIYORUZ!
Gündoğdukurt
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 40


« Yanıtla #6 : 17 Eylül 2016, 20:53:21 »

VEYSEL abi bende bir durumdan şikayetçiyim kendimi Türk hissediyorum ve zaten Türküm ama bazı insanlar artık cahillikten mi bilmiyorum sen Türke benzemiyorsun diyolar bende fenotipi mi yazsam sence Türk fenotipine sahip miyim diye söyler misin abi
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
ALBASTI
OTAĞ BEKÇİSİ
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 9.545


Orta Asyadan Anadoluya , Metehandan Mustafa Kemale


« Yanıtla #7 : 17 Eylül 2016, 21:10:53 »

VEYSEL abi bende bir durumdan şikayetçiyim kendimi Türk hissediyorum ve zaten Türküm ama bazı insanlar artık cahillikten mi bilmiyorum sen Türke benzemiyorsun diyolar bende fenotipi mi yazsam sence Türk fenotipine sahip miyim diye söyler misin abi

Sıçtırma fenotipine lan, Türksen Türksündür, Atsız okumadın mı sen avel!!

Bizim sözümüz içinde Türkmüyüm değilmiyim diye fırtına estirip tusunami yaratanalaradır..
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Hiçbir, bölücü, yobaz, kansız ve abd emperyalizminin uşağı, TÜRK'ü yıldıramaz!
BUNA İNANIYOR, BUNUN İÇİN SAVAŞIYORUZ!
Gündoğdukurt
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 40


« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2016, 21:36:37 »

Tamam abi haklısın ama ben sadece bana öyle diyenlere kapak yapmak istiyodum ondan
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Gündoğdukurt
Atsızcı
*
ileti Sayısı: 40


« Yanıtla #9 : 17 Eylül 2016, 21:38:58 »

Birde dün bişey yazcaktın konumun altına ama işim var dedin yazmadın
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Sayfa: [1] 2 3 4
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

|Harita | Arşiv | 1 | 2 | 3 | 4 | XML | Rss
PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

Google'a ekle
BOZKURT FM*
XHTML 1.0 Uyumlu! Dilber MC teması HarzeM tarafından
Bu Sayfa 0.234 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.017s, 2q)


Türkçü Turancı Otağ
Otağımıza üye olarak Türklüğe ve Türkçülüğe katkıda bulunabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.