Gönderen Konu: Kırgız Kandaşlarımız  (Okunma sayısı 616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Urungu yko

• Ziyaretçi
Her suçu kendimizde bulmayalım. bu kırgızların içinde, beyni ruslar tarafından döllenmiş yüzbinlerce P*Ç vardır. Oradaki Türklere nasıl muamele ettiklerini bir ben bilirim.

Alın bakın piçin biri neler yazmış. buraya koyamıyorum utancımdan,

http://www.turkstudent.net/board/topic/67323/kirgizistanda-gercek-yasam-dogrulari-yazin-lutfen/page/2

Tamamını okudum kandaşım,o bir piçtir hani diyorlarya orada Rus piçi.Kanında bozulmada olsa bile bir Türk bu şekilde konuşmaz,o ibnenin kırgız Türkü olabilmesi, ihtimali sıfır.

Çevrimdışı MUKANNA

• Oylama: +0/-0
Kandaşlarım biz Türkçü olarak gerçekleri konuşmalıyız. Malesef o sitedeki Kırgızistanla ilgili yazılanların neredeyse hepsi doğru. Olaya şöyle bakalım. Hırsızlık her yerde var Türkiye'de de var. Her yerde olan birşey için Türkiye suçlanamaz. Kırgızistan'da ise durum çok farklı hırsız sayısı inanılmaz boyutlara ulaşmış halde. Yaşadığımız eve gittiğimiz sene 3 kere hırsızlık girişimide bulundular. Sonunda balkonu kapattırdık. Buradan gidenlerin nerdeyse hepsi soyuldu. Kırgızistan'da içki çok içilir. Burada içki içmeye bir eleştiri yaptığım zannedilmesin. Orada öyle içki içilirdi ki inanın bana her mahalle içki kokardı. İstisnasız her mahalle ve çok yoğun bir şekilde. Hala içki kokusu duyduğumda orayı hatırlarım. Evimizin önünde sarhoşlar sızardı ve her gün kavga ederlerdi. Namus konusu ise çok iğrendirici durumda. Eğer oraya Türkiye'den giderseniz çok zengin biri olarak görülüyorsunuz. Kızların çoğunluğu kötü niyetli. Hem o anlamda hem de polis ve mafyayla ilişkileri var. Zaten bu yüzden sizle ilişki kurmaya çalışıyorlar. Maddi ve manevi açıdan berbat bir hale getiriliyorsunuz. Biz gittikten sonra arkadaşlardan duyduk. Bir öğretmen oradaki bir kızla birlikte olmuş kızında mafyayla ilişkisi varmış. Adamın hem ailesi yıkılmış hem de hiçbirşeyi kalmamış. Utanç verici bir şekilde Türkiye'ye dönmüş. Biz oradayken de birçok Türk'ün bu yüzden ailesi yıkıldı ve orada kalıp yaşamlarını devam ettirmeye karar verenlerde çok kısa sürede boşandı. Orada rüşvet olayına değinmişler. Bizim de anımız var. Hava alanında pasaportla ilgili problemimiz çıktı sürekli bizi oradan oraya oradan oraya gönderdiler. Saatlerce uğraştık. Sonunda niyetlerini anladık. Rüşvet istiyorlarmış. Biz uzun zaman birşey anlamayınca söylemek zorunda kaldılar. Ancak o zaman işimiz halloldu. Rüşveti alan kişide hemen bıyık altından gülerek Türkler kardeş demeye başladı. Orada Kırgız TÜRKlerine siz Türksünüz diyemezsiniz. Hiçbiri kabul etmez ve men Türk emez(ben Türk değilim.) der. Rüşvet her yerde var. Sizi bir polis sokakta görse ve Türkiye'den geldiğinizi biliyorsa hemen kimliklerinizi sorar ve eğer yanınızda yoksa sizi içeri atar. Eğer orada büyük bir tanıdığınız yoksa günlerce hapiste yatarsınız. Kırgızlar'ı ne hallere sokmuşlar. Şimdi bunları düşünmek bile beni sükut-u hayale uğratıyor. Tanrı izin verse de bir gün milletimiz gene eskiye dönüp milli gücü içinde bulsa eski ahlakını kazansa. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.
TÜRKÇÜ

Çevrimdışı tansuhan

• Oylama: +0/-0
Gerçekten çok çok üzücü,okurken üzülüyorum
aslında neler yapılabilir onu konuşmalıyız...
dağlar yakıp,demir dövme çağıdır...  kılıç vurup,at kazanma çağıdır...