BEN Veysel TOP NE YAPIYORUM LAN BEN ÖZELEŞTİRİ Mİ?
Türkçü Turancı Otağ, Kurt ini
 
*
Esenlikler, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 27 Ocak 2020, 07:46:41


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Otağ Kuruluş Tarihi: 10 Ekim 2008


Random Image
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: BEN Veysel TOP NE YAPIYORUM LAN BEN ÖZELEŞTİRİ Mİ?  (Okunma Sayısı 3724 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BAYCU NOYAN
Kurultay Bozkurdu
Normal Üye
*****
ileti Sayısı: 702



« : 09 Eylül 2017, 21:28:51 »

Ben Veysel Top,
Bana sen allahsın, muhammedsin, şahsın, şahmeransın diyen güya ne yoldaşlarım geldi geçti yanımdan.
İnanın bana asla kimsenin dediklerine kulak asmadım,
Her zaman kendi bildiğim doğruların peşinden koştum, kimsenin doğrultusuna girmedim.
Bana vur de vuralım, öl de ölelim diyen kandaşlarım olmadı mı? oldu tabi ki, onlara cevabım siz yaşayın dı.
Her zaman genç Börülerime değer verdim, onları üzecek bir hamleyi asla bilerek yapmadım,
Herkes biliyor ki Türkçülük uğruna mahkum ettiler beni,
İnanın bana bu otağa üye tek kişinin adını vermedim, tek kandaşımı satmadım bütün suçlamaları ben üstlendim,
Onlar yazdı orgazm oldu cezasını ben yattım,
Benim bu Otağ nedeniyle her ay devlete ödediğim parayla bir kaç fakir evini geçindirir, kimseye bunu yansıtmadım.


NE YAPIYORUM LAN BEN ÖZELEŞTİRİ Mİ?

Facebook'a Ekle
Kayıtlı
BAYCU NOYAN
Kurultay Bozkurdu
Normal Üye
*****
ileti Sayısı: 702



« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2017, 21:40:57 »

Sıfır ziyaretçi, bir üye ile bu otağın içinde, kapısında ben çok bekledim,
Canımı veririm bu Otağı kimseye peşkeş çekmem,
Otağıda yanımda olan başımın tacı, gidenlerde gardaşımdır, öz gardaşım.
Sadece onlara güle güle derim, Lakin asla kal demem!
Sosyal hayatımda taviz veririm lakin otağda asla,
Benim adım yürekli-kam çok kişi sevmez Türkçü geçinenlerden,
Kimse şunu unutmasın
Ben benim!!!


Facebook'a Ekle
Kayıtlı
BAYCU NOYAN
Kurultay Bozkurdu
Normal Üye
*****
ileti Sayısı: 702



« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2017, 21:58:56 »

Beni düşman görenler her zaman dışladılar, yanımda olmaktan çekindiler,
Yanımda olanlarında pek çoğu arkamdan benim aleyhime kendi aralarıında nedense sirkef konuştular,
Yanıldıkları şey neydi biliyormusunuz, bu konuştuklarını benim bilmediğimi, duymadığımı sanmalarıydı,
Beni gerçekten tanıyanlar bilir ki Veysel TOP düşmanına keskin bıçaksa dostuna peynirdir.
Bir Türkçünün nasıl bir duruşu olması gerektiğini kitabını yazmışsam eğer,
yanımdakilere de bunun özetini kesin okumuşumdur,öğretmişimdir.
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Kaan Ulas
OTAĞ BEKÇİSİ
Türkçü BOZKURT

Cinsiyet: Bay
ileti Sayısı: 5.280


Madem ki Türküz; o halde Türk gibi yazarız.


« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2017, 22:00:11 »

Ağabey, senin bu Türkçülük için yaptığın fedakarlıkları hiç bir Börün unutmayacaktır, bizler unutmayacağız. Sana deli meli diyorlar ama bizler seni deliliğinle seviyor vede sayıyoruz, çünkü emek veriyorsun hiç bir şekilde taviz vermeden Türkçülük için tam savaşıyorsun. Bunu biz görüyor ve de biliyoruz. Daima var ol abi.
Sen, bizler ve tüm Türkçüler var oldukça, Türk Irkı sağolacaktır.
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

ATSIZCA, ATSIZCILIK
Tengri Yolcusu
Normal Üye
*
Cinsiyet: Bay
ileti Sayısı: 146


Tengri Biz Menen


« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2017, 22:17:46 »

Bireysel olarak kimseyi burada tanımıyorum, otağı da tamamen şans eseri buldum. Daha önce bulunduğum yerler ile otağı kıyaslayamam bile. Burada fikrin yanında bilgi var. Ben fikir adamıyım, yeri geldiğinde de Tengri'nin bir çerisiyim. Dediğim gibi kimseyi bireysel tanımasam da herkesi burada kandaşım, kardeşim gördüm ve nice güzel düşünceleri okudum. Bu otağı böylesine yıkılmaz kale gibi tutan herkese başta Veysel Abi olmak üzere teşekkür ederim.

Tengri biz menen.
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Saygı olsun bu çelik atlıların demir tuğuna,
Tuğu kaldırmış olan orduların başbuğuna.
BAYCU NOYAN
Kurultay Bozkurdu
Normal Üye
*****
ileti Sayısı: 702



« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2017, 22:46:21 »

Ben ne bir ünvan peşindeyim ne de birilerinin beni pohpohlamasına ihtiyacım var,
Eğer ben bu otağıdan çıkarsam şimdiye kadar burada tanıdığım kişiler içerisinde gece hayatını yada sosyal hayatında benden daha güçlü birisini tanımadım yok öyle birisi! Lakin önemli olan şey amaç, bizim amacımız nedir? bu amaç uğruna nereye kadar gidebiliriz, sınırımız nedir?
Gerçekten ben Veysel Top olarak Türkçülüğü kendime yaşam tarzı edindim, bunu kimsenin umursaması da inanın umurumda bile değil.


BUNU YAZARKEN ŞİMDİ TAMDA ŞİMDİ 20 MT ÖNÜMDE İŞ YERİMİN ÖNÜNDE BİR ŞARJÖR BOŞALTTILAR ANINDA ÇIKTIM DIŞARIYA  BEYAZ KÜÇÜK BİR ARABA İLE ÖYLE BİR KAÇIŞLARI VARDI Kİ, İŞTE VEYSEL TOP BUDUR!!
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
BAYCU NOYAN
Kurultay Bozkurdu
Normal Üye
*****
ileti Sayısı: 702



« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2017, 22:54:29 »

EVET SADECE GÖTÜNÜZÜ GÖSTEREREK  KAÇARSINIZ!!

Ve ben hala otağdayım!
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Tan Hu
Normal Üye
*
Cinsiyet: Bay
ileti Sayısı: 594


Möngke Tenggeri-yin Küčün-dür


« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2017, 23:18:12 »

Tep Kara'nın Tamusu bu piçlerin üzerine olsun...
Parçaladık biz parçalarız kanımızla doğruları...
Kam Otağındayız...

Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Çiğdem ATSIZALP
Deli Sarı
Türkçü - Turancı BOZKURT

Cinsiyet: Bayan
ileti Sayısı: 1.317



« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2017, 23:23:35 »

EVET SADECE GÖTÜNÜZÜ GÖSTEREREK  KAÇARSINIZ!!

Ve ben hala otağdayım!

Geçmiş olsun Veysel. Sanırım inandığı kaideleri hayatında tatbik etmenin bedeli bu!
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
BAYCU NOYAN
Kurultay Bozkurdu
Normal Üye
*****
ileti Sayısı: 702



« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2017, 23:51:41 »

Çiğdem,sıkmaları sıkmadı,
 biz bunlara bu iğdilmiş edilmiş itlere asla, papuç bırakmadık
Adam dediğin mekanında, otağında dimdik durmalı ki onu sevenler, ona inananlar gücü ondan alsınlar,
Biz sanalın orospusumuyuz da bedel ödetecekler varsa ki bundan geri duralım.
Biz her halukarda bedel öderiz ama bizden o bedeli almaya hakeden varsa ona.
çakallar gölgemizden bile geçemez buna inanın ve Türkçülük yolumuzsa eğrilmeden devam edin,
İtin efeliği kurdu görünceye kadardır bunu unutmayın..
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

|Harita | Arşiv | 1 | 2 | 3 | 4 | XML | Rss
PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

Google'a ekle
BOZKURT FM*
XHTML 1.0 Uyumlu! Dilber MC teması HarzeM tarafından
Bu Sayfa 2.109 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.011s, 2q)


Türkçü Turancı Otağ
Otağımıza üye olarak Türklüğe ve Türkçülüğe katkıda bulunabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.